A Modern Vállalkozások Programja Debrecenbe érkezik - terítéken az Élelmiszeripar 4.0

2019. április 29. hétfő, 09:00
A technika jelenléte az élelmiszeripart is körül lengi, annak ellenére, hogy a szektor még nem mutat nagy affinitást a digitális átállásra. Miként reagál a hazai élelmiszeripar a kihívásokra a digitális fejlődés tükrében? Hogyan implementálta a robotikát a Hell Energy a raktározásba? Debrecenben minden kiderül.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

Számos ágazatot elért már a digitalizációs és innovációs forradalom, kezdve a gépgyártástól az automatizált megoldásokig. A technika jelenléte az élelmiszeripart is körül lengi, annak ellenére, hogy a szektor még nem mutat nagy affinitást a digitális átállásra, pedig komoly profitot hoznak a gépesített megoldások.

A technológiai felzárkózás, sőt a versenyelőny megszerzése a piac minden szereplője számára fontos. Az élelmiszeripar kiemelten fontos terület, amely fejlesztések előtt áll. A fejlett gyártósorokól kezdve az automatizált gépekig számos eszköz áll rendelkezésre. Mindennek alkalmazásához azonban szükség van a technikai ismeretekre és azok gyakorlati alkalmazásra is. Ebben nyújt segítséget a soron következő előadás.

2019.05.29-én érkezik Debrecenbe a Modern Vállalkozások Programjának Élelmiszeripar 4.0 címet viselő rendezvénye, ahol a szakma prominens képviselői folytatnak majd érdemi eszmecserét az ágazatot érintő legfontosabb kérdésekről. Részletes program és jelentkezés a vallalkozzdigitalisan.hu oldalon. A RÉSZVÉTEL INGYENES, de regisztrációhoz kötött.
(Fotó: usafe.af)