A brit utazási szakmának készített online tréninget az MTÜ

2016. augusztus 5. péntek, 08:49 • www.orientpress.hu
A Magyar Turisztikai Ügynökség londoni külképviselete július végén útjára indított egy új online desztinációs tanfolyamot az Online Travel Training (OTT) weboldallal együttműködésben. Az Online Travel Training a brit utazási szakma vezető tréning oldala. Több kategóriában vannak termékismertető kurzusaik, úgy mint desztinációk, üzleti utazás, szálláshelyek, légiközlekedés…stb. A Magyaroszág tanfolyam a desztinációk menü alatt található olyan más turisztikai úticélok mellett mint például Németország, Törökország, Szerbia és Szlovénia.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

Az online képzés célja, hogy hazánk turisztikai kínálatát UK specifikusan bemutassa és az OTT-re regisztrált brit utazási szakmai partnerek termékismeretét bővítse, az értékesítés volumenét, és hatékonyságát ezáltal növelje. A magyar tréning oldal öt modulból áll, amelyek egymás után, az egyes modulok sikeres teljesítése után végezhetők el. A tréning elvégzése után - amelyhez minimum 80 százalékban szükséges minden modult teljesíteni – a regisztrált utazási irodai értékesítő egy oklevelet kap. A modulokon kívül tíz menüpontban további információt szerezhetnek hazánk turisztikai kínálatáról és hasznos tudnivalókról mindazok, azok akik munkájuk hatékonyabbá tételéért és mélyebb, naprakészebb termék ismeretért képzik tovább magukat. A tréning 12 hónapig lesz elérhető az alábbi linken. Körülbelül 400 regisztrált résztvevőre számít ez alatt az időszak alatt az MTÜ.

A tréning elindításához kapcsolódva a külképviselet egy nyereményjátékot is hirdetett. A Magyarország tanfolyamot 2016. augusztus 31-ig elvégző utazási szakemberek között egy két éjszakás budapesti hétvége kerül majd kisorsolásra.

Megjelenés a Village Green Fesztiválon

A Magyar Turisztikai Ügynökség londoni külképviselete a Southend-i Magyar Közösség megkeresésére kiadványokkal jelent meg július elején a Village Green művészeti és zenei fesztiválon. A fesztivál hét különböző helyszínen zajlott és összesen 25.000 látogatója volt. A  Southend-i Magyar Közösség a Global Village-ben kapott helyet, ahol magyar néptáncot oktattak és magyar specialitásokkal, turisztikai kiadványokkal, információkkal várták az érdeklődőket.