Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
8 találat a(z) "vállalkozásfejlesztés" cimkére.

A közép-magyarországi kkv-k is igénybe vehetik ezentúl a Modern Vállalkozások Programja támogatását!

2018. április. 11. 00:52
A márciusban elstartolt pilot program egyszeri és vissza nem térő lehetőségeket kínál a pest megyei és budapesti székhelyű vállalkozások számára. Támogatás, tanácsadás, fejlődés – de mit is profitálhat pontosan az adott régiós székhellyel rendelkező KKV a Közép magyarországi Modern Vállalkozások Programja pilottal? A GINOP 3.2.1 Modern Vállalkozások Programja (MVP) egy olyan kezdeményezés volt két és fél évvel ezelőtt a kormányzat és a kamara részről, amely...

Modern Vállalkozások Programja – Balatonfüred – Gódor Csaba előadása

2017. november. 30. 09:54
Mik azok a releváns információk és pontok, amelyeket megtalálunk az információs tengerben? Hogyan képesek fennmaradni a vállakozások a gyorsan változó digiális közegben? A versenyképes gazdasági közeg nem egy jól hangzó koncepció, hanem maga a jövő. Gódor Csaba előadását többek közt a fenti kérdések megválaszolásának, valamint annak szentelte, hogy bemutassa, milyen létfontosságú felismerni a digitalizáció szükségességét a vállalkozásfejlesztésben.

TRINNO projekt: online konzultációs lehetőség

2017. január. 24. 08:07
Magyar oldalról a Csongrád Megyei Önkormányzat és az ELI-HU Nonprofit Kft, mellettük pedig öt további nemzetközi projektpartner Olaszországból, Írországból, Szlovéniából és Spanyolországból valósítják meg a TRINNO elnevezésű projektet, amely az "Üzleti ökoszisztéma a tradíció és innováció jegyében" címet viseli.

Parragh László: Folytatódik a digitális vállalkozásfejlesztés

2017. január. 22. 13:34
Már 3500 vállalkozást ért el a Modern Vállalkozások programja országszerte – mondta Parragh László a rendezvény szombathelyi állomásán. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke kiemelte, ezek közül már 2000-en átvették a Digitálisan felkészült vállalkozás minősítést, ami azt bizonyítja, hogy cégük a 21. századnak megfelelően alkalmazza a digitális technológiákat.

Korszerű technológia, innováció kell a kkv-k fejlődéséhez

2017. február. 12. 15:36
A korszerű technológia alkalmazása, az új piacok megtalálása, az innováció és a technológiai fejlődés a kulcsa a hazai mikro-, kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) fejlődésének és hatékonyságuk növelésének - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára pénteken Sopronban, a vállalkozásfejlesztést elősegítő pályázati lehetőségeket bemutató fórum előtt, sajtótájékoztatón.

Versenyhátrányt okoz a magyar vállalkozásoknak az informatikai lemaradás

2016. június. 13. 08:19
Nemcsak általában az unió, hanem a visegrádi négyek országai között is lemaradásban vannak a magyarországi vállalkozások az információs technológia használatában, amely komoly versenyhátrányt jelent a külföldi konkurensekkel szemben.

TiJöttök! Innovációs Projekt Verseny és Gyakornoki Program

2015. január. 21. 13:54
Az EFH Vállalkozásfejlesztési Közhasznú Alapítvány három kategóriában – digitális város, egészségipar, agrár- és élelmiszeripar –, hirdette meg a TiJöttök! Innovációs Projekt Versenyét, illetve Gyakornoki Programját. A Miniszterelnökség, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, a Sanofi-Aventis Zrt., a T-Systems Magyarország Zrt. és az Agrotechfood Agrár-és Élelmiszeripari Innovációs Zrt. összefogásával megvalósuló versenyre február 15-ig várják a...

2012-ben folytatódnak a vállalkozásfejlesztési pályázatok

2012. január. 06. 12:43
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jóváhagyásával az idén ismételten benyújtható lesz számos, az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett vállalkozásfejlesztési pályázat. A 2007-től 2013-ig tartó fejlesztési időszakban a gazdaságfejlesztés területén eddig 16 483 pályázat esetében született támogatói döntés 858,5 milliárd forint értékben. Az Új Széchenyi Terv számos népszerű vállalkozásfejlesztési pályázata tehát rengeteg hazai vállalaton segített, ezért a Nemzeti...