Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
126 találat a(z) "Twitter" cimkére.

Twitter: értesítés az orosz propagandaanyagokról

2018. január. 23. 16:30
A Twitter közösségi média tulajdonosai értesítik azon amerikai felhasználóikat, akikhez gyaníthatóan orosz propagandaanyagok jutottak el - jelentette be a kaliforniai cég péntek este. A San Franciscó-i székhelyű vállalat teljesen átvizsgálja felhasználói fiókjait, hogy meggyőződjön, történt-e orosz beavatkozás, befolyásolási kísérlet a 2016-os amerikai elnökválasztás folyamatába, és ennek nyomán értesíti majd egyes felhasználóit.

Maradnak a vezető politikusok Twitter-fiókjai

2018. január. 08. 07:57
A Twitter vezetősége közleményben erősítette meg ismét, hogy nem szünteti meg a világ vezető politikusainak Twitter-fiókjait. A San Franciscó-i székhelyű médiavállalat azzal érvelt, hogy a világ vezető politikusainak, mint például Donald Trump amerikai elnöknek, „speciális státuszuk" van a közösségi médiában. Közleményével a cég lényegében azokat a felhasználókat utasította vissza, akik Donald Trump Twitter-fiókjának megszüntetésére szólítottak fel, immár nem...

A Facebook és a Twitter működése nem felel meg az uniós fogyasztóvédelmi szabályoknak

2018. február. 16. 08:00
Történtek előrelépések, a vizsgált közösségi médiavállalatok közül kettő, a Facebook és a Twitter működése azonban továbbra sem felel meg teljes mértékben az uniós fogyasztóvédelmi szabályoknak - közölte csütörtökön az Európai Bizottság.

Facebook? Öreges dolog, fiatalok alig használják

2017. október. 20. 19:31
Legfeljebb a Messenger üzenetküldőt kapcsolják be gyakran az amerikai tizenévesek. 2013-ban a Facebook még az amerikai tinédzserek legfontosabb közösségi oldala volt. Aztán 2014-ben az Instagram egy darabig elfoglalta a trónt, s 2016-ban máig érvényesen leváltotta a Snapchat. Most, 2017 őszén a Snapchat az Egyesült Államokban a tinédzserek 47 százalékának első számú oldala a PiperJaffray kutatása szerint.

Gyanús fiókokat talált a Twitter

2017. október. 02. 07:25
A Twitter internetes cég mintegy 200 olyan fiókot talált az általa működtetett közösségi oldalon, amelyet gyanúja szerint oroszok hoztak létre, és amelyeken a tavalyi amerikai elnökválasztás idején félrevezető információkat terjesztettek az amerikai olvasóközönség számára. A San Franciscó-i székhelyű cég azt is felfedezte, hogy egy orosz médiacsoport amerikai közönségnek szánt reklámot vásárolt.

A közösségi médiaportálok lassan reagálnak az illegális és veszélyes tartalmakra

2017. május. 03. 08:03
A legnagyobb közösségi médiaportálok "szégyenletesen lassan" reagálnak a felületeiken megjelenő illegális és veszélyes tartalmakra, és még a gyerekekről készült szexuális tartalmú felvételeknek, vagy a terrorszervezetek nyíltan toborzó célú posztjainak eltávolítása is túl sokáig tart - olvasható a brit parlament alsóházának belügyi bizottsága által összeállított, hétfőn ismertetett tanulmányban.

Az IT óriásai közösen lépnek fel a szélsőséges tartalmak kiszűréséért

2017. június. 27. 13:29
A legnagyobb közösségi és videomegosztó portálokat működtető internetes és technológiai cégóriások közös munkacsoportot hoznak létre, hogy együtt lépjenek fel a terrorizmussal összefüggő tartalmak megjelenése ellen az internetes felületeiken. A Facebook, a Twitter, a Google-hoz tartozó YouTube és a Microsoft a washingtoni és európai uniós kormányok nyomásgyakorlásának engedve közösen jelentette be hétfőn az együttműködés összehangoló, The Global Internet Forum to...

Magyarországon távolították el a legtöbb gyűlöletkeltő netes tartalmat

2017. június. 02. 05:16
Az internetes felületeken megjelent jogellenes gyűlöletbeszédet tartalmazó bejegyzések 94,5 százalékát távolították el a platformokról az elmúlt egy évben Magyarországon, ami a 24 vizsgált uniós tagállam közül a legmagasabb arányt jelenti - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.

Nézzük meg a mobilt: népszerű alkalmazások leselkednek

2017. december. 04. 07:09
Sajnos már nem találgatás. És kikapcsolt helymeghatározó szolgáltatásokkal is követik a felhasználókat. Olyan appokról van szó, amelyek számtalan felhasználó telefonjára telepítve vannak. Kezdjük a forrással: az információ a Yale Egyetem és a francia Exodus Privacy kutatási eredményén alapul. Leszögezik, hogy a vizsgált, háromszáznál több Android alkalmazásnak a háromnegyede (nem elírás: ¾) nyomon követi és tanulmányozza a felhasználókat. A Google Play Áruházból...

Szokatlan támadás került napvilágra - figyelmeztet a Google

2016. november. 24. 17:32
Neves közéleti személyiségek kaptak személyes figyelmeztetést a keresőóriástól. Egyáltalán nem tréfa: a Google arra figyelmeztetett tudósokat, közéleti személyiségeket és neves újságírókat, hogy valamely nemzetállam hackerei próbálják feltörni a netes fiókjaikat, levelezésüket. A közösségi médiában, így a Twitteren is közzétett üzenetek szerint az utóbbi 24 órában kapták ezeket a figyelmeztetéseket.

összesen: 126 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11