Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
9 találat a(z) "Tim Cook" cimkére.

Megvan, mikor kezdődik Magyarországon új az iPhone eladása

2017. szeptember. 14. 17:19
Minden magyarországi mobilszolgáltató szeptember 29-én kezdi az iPhone 8 és 8 plus, s csak később az X értékesítését. Arra a felvetésre, hogy mekkora érdeklődésre számítanak, nem tudtak még választ adni az MTI-nek, de az Apple legújabb termékeire szeptember 22-től minden szolgáltató előrendelést vesz fel. A Magyar Telekom, a Telenor, és a Vodafone is szeptember 29-től teszi elérhetővé az Apple legújabb termékeit.

Bemutatta új termékeit és szolgáltatásait az Apple

2017. szeptember. 13. 07:22
Az Apple bemutatta új termékeit és szolgáltatásait, köztük két új iPhone okostelefon-modellt. Az Apple elnök-vezérigazgatója, Tim Cook, a bemutatót a cég Cupertinóban (Kalifornia) lévő központjában, az éppen most felépült - és még be sem fejezett - Apple Park ezer fős, az alapító Steve Jobsról elnevezett színházépületében tartotta. Két új okostelefont, megújított Apple-tévét és órát, valamint bővített szolgáltatásokat mutatott be.

Az Apple is beállt a kamuhírgyártás ellenébe

2017. február. 27. 13:12
Az egész világra kiterjedő felvilágosító kampányt kell indítani a közösségi oldalakat elöntő álhírek ellen - jelentette ki az Apple vezérigazgatója, Tim Cook. Úgy véli, hogy a hamis információk járványszerű terjedése ma már óriási gondot jelent. A vezérigazgató szerint a probléma megoldásához a hatóságok és a technológiai vállalatok közös fellépésére lesz szükség. A különböző technikai cégek vezetői ugyanis érdekeltek abban, hogy ne legyen túlnyomó többségében...

Globális felvilágosító hadjáratot kell indítani az álhírek özöne ellen

2017. február. 11. 13:44
Az Apple vezérigazgatója szerint globális kiterjedésű felvilágosító kampányt kell indítani a közösségi médiafelületeket elöntő álhírek ellen. Tim Cook, a világ legnagyobb piaci tőkeértékű vállalatának vezetője a The Daily Telegraph című konzervatív brit lapnak adott, szombaton ismertetett interjúban kifejtette: az álhírek járványszerű terjedése a világ jelentős részén ma már komoly probléma, és szükségessé teszi a hatóságok és a technológiai cégek közös fellépését.

Bemutatta új termékeit az Apple

2016. március. 22. 08:03
A Szilícium-völgyben lévő központjában az Apple bemutatta legújabb, a jelenlegi csúcsmodelljeinél kisebb méretű termékeit: az iPhoneSE-t és iPad Pro-t. Az informatikai cég vezetője, Tim Cook a bemutatón szólt a washingtoni kormányzattal fennálló vitáról is. Bár az új iPhoneSE kisebb méretű az iPhone6S-nél (4 collos, szemben az utóbbi 4,7-es adatával), technikailag gyakorlatilag ugyanazt nyújtja. Az új okostelefon bemutatóján Greg Joswiak, a cég marketingért...

Tim Cook: Kína az Apple legnagyobb piaca lesz

2013. január. 12. 08:55
Kína előbb-utóbb az Apple legnagyobb piacává fog válni - hangoztatta Tim Cook, az amerikai óriásvállalat elnök-vezérigazgatója, akivel több kínai lap is interjút közölt pénteki számában. Cook a Hszinhua hírügynökségnek úgy nyilatkozott, hogy új termékekkel fog megjelenni a kelet-ázsiai országban, de nem volt hajlandó kommentálni azt a korábban elterjedt feltételezést, miszerint egy olcsóbb, az iPhone 5-re hasonlító, de más anyagok felhasználásával gyártott...

Az Apple bocsánatot kért Kínától

2013. április. 02. 14:41
Az amerikai cég az elmúlt időszakban bírált és tisztességtelennek nevezett kereskedelmi módszerek miatt kért elnézést Kínától. Az Apple-t az közelmúltban főleg a termékeivel kapcsolatos garanciavállalások miatt kritizálták a keleti országban. A vád az volt, hogy az iPhone és iPad készülékekre Kínában sokkal rosszabb garancia-feltételeket kínál, mint más országokban. Tim Cook Apple vezető most ennek a gyakorlatnak a felülvizsgálatát és megváltoztatását ígérte.

Tim Cook: „Kínában a határ a csillagos ég”

2012. március. 27. 10:45
További befektetésekre készül Kínában az Apple amerikai számítástechnikai óriás - közölte Tim Cook, az Apple vezérigazgatója Pekingben, ahol hivatalos tárgyalásokat folytatott. A cég helyi szóvivője szerint kiváló megbeszélései voltak, és biztosította vendéglátóit, hogy a cég folytatja a terjeszkedést immár második legnagyobb piacán. Ez nemcsak az áruházak számának bővítését jelenti, hanem esetlegesen önálló gyártókapacitások és kutatóbázisok létrehozását is.

Amerikában kezd komputergyártásba az Apple

2012. december. 07. 07:24
Jövőre az Egyesült Államokban kezd komputergyártásba az Apple - jelentette be helyi idő szerint csütörtökön az amerikai vállalat vezérigazgatója, Tim Cook az NBC televízióban. Ezzel a cég feltehetően tompítani fog az őt érő bírálatok élén, amiért Ázsiába telepítette ki a gyártás nagy részét és ottani beszállítókkal dolgoztat. Az Apple 100 millió dollárt ruház be a projektbe, ez az összeg azonban eltörpül az általa felhalmozott, mintegy 120 milliárd dollárhoz képest.