Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
45 találat a(z) "táblagép" cimkére.

Gyerek kezébe mobil? Igen, a Szegedi Tudományegyetem ajánlásával

2017. szeptember. 09. 07:37
Érdemes értelmes, képességeket fejlesztő, tanulást segítő alkalmazásokat telepíteni, mert a jól megválasztott, minőségi játékok — jól adagolva — igenis lendíthetnek a kicsik bontakozó képességein. Ilyen a BOOKR Kids olvasássegítő alkalmazás is, amely a Szegedi Tudományegyetem Művészettel az Oktatásért Kutatócsoport empirikus kutatásainak eredményei szerint támogatja az olvasás készségszintű megerősítését és a szövegértő olvasás elsajátítását.

Magyar cég adományozott táblagépeket az ungvári egyetem magyar intézetének

2017. május. 25. 11:31
Értékes számítástechnikai eszközöket - 15 táblagépet - adott át térítésmentesen az Ungvári Nemzeti Egyetem (UNE) Ukrán-Magyar Oktatási és Tudományos Intézetének a magyarországi Invitech Megoldások Zrt. kedden a kárpátaljai megyeszékhelyen. Az informatikai eszközöket a magyarországi cég nevében Vida László, az ungvári magyar főkonzulátus konzulja nyújtotta át az UNE Ukrán-Magyar Oktatási és Tudományos Intézete (korábbi nevén Magyar Tannyelvű Humán és...

Tovább csökkent a táblagépek világpiaci forgalma

2017. május. 05. 08:29
Az idei első negyedévben immár a tizedik egymást követő negyedévben csökkent éves bázison a táblagépek forgalma a világpiacon az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat csütörtökön közzétett jelentése szerint. Az első negyedévben 36,2 millió, az egy évvel korábbinál 8,5 százalékkal kevesebb táblagépet értékesítettek a világpiacon. A mostani a tizedik egymást követő olyan negyedév, amelyikben kevesebb táblagépet...

Egyre kevesebben vesznek táblagépet

2017. február. 18. 18:13
Tavaly 6,6 százalékkal csökkent a táblagépek világpiaci forgalma és az idén is hasonló mértékű csökkenésre lehet számítani a Trendforce piackutató vállalat elemzése szerint. A Trendforce kimutatásai szerint tavaly 157,4 millió táblagépet értékesítettek globálisan, 6,6 százalékkal kevesebbet, mint 2015-ben. A csökkenő tendencia az idén is folytatódik, 147,8 millió, a tavalyinál hat százalékkal kevesebb táblagép eladására lehet számítani.

Mennyi időt töltsön a gyerek a tablet előtt?

2017. augusztus. 14. 07:25
Néha nem könnyű a szülőknek eldönteni, hogy mikor húzzák meg a határokat a gyerekeknek – különösképp, amikor csak a tabletekkel, a játékkonzolokkal és más eszközökkel akarnak foglalkozni. A gép előtt töltött idő komoly gondot jelent manapság a szülőknek. A gyerekeknek több lehetőségük van az interneten szörfözni, mint valaha, tekintve, hogy a legtöbb háztartásban számos telefon, laptop és más egyéb eszközön áll rendelkezésre.

Kevesebben vesznek tabletet

2017. augusztus. 04. 06:04
A második negyedévben folytatódott a táblagép-világpiaci forgalom csökkenése, ütemét azonban mérsékelte néhány nagy keresletnek örvendő olcsóbb típus megjelenése - állapítja meg az amerikai International Data Corporation (IDC) távközlési és informatikai piackutató intézet csütörtökön kiadott elemzése. A második negyedévben 37,9 millió táblagépet értékesítettek a világpiacon, 3,4 százalékkal kevesebbet, mint egy évvel korábban.

Nem díjazzák a táblagépet a magyar digitális bennszülöttek

2016. szeptember. 27. 00:52
A magyar Y generáció tagjai Európában messze a legkevesebben használnak tabletet. Viselhető okoseszközök terén viszont már az élbolyba tartoznak – derül ki a Samsung 18 európai országban végzett kutatásából. A magyar Y generáció tagjai táblagépeket alig használnak, míg hordható okos kütyük terén Európa élmezőnyébe tartoznak. Uniós átlagban a korcsoport 50 százaléka rendelkezik tablettel, míg a magyarok 35 százalékkal sereghajtók. A legnagyobb arányban...

Milyen kütyüt vegyünk karácsonyra és milyet ne

2016. november. 26. 14:17
Ünnepek előtti vásárlási tanácsadónkból kiderül, mit vegyünk figyelembe, hogy a megajándékozottnak ne fagyjon arcára a mosoly a készülék kicsomagolásakor.

Táblagépeket kapott nyolc Csongrád megyei iskola

2016. március. 23. 17:43
Hatszáz táblagépet kapott az informatikai alapkészségek elsajátításának segítésére nyolc Csongrád megyei oktatási intézmény a Vodafone Digitális Iskola Program keretében, az eszközöket szerdán adták át Szegeden.

Már közel sem olyan menő a táblagép, mint pár éve volt

2016. május. 13. 08:58
A tartós műszaki cikkek értékesítése 1,2 százalékkal csökkent az első negyedévben az előző év azonos időszakához képest, az összforgalom 121,4 milliárd forint volt. A GfK Hungária Piackutató elemzése szerint a növekedés motorjai a szórakoztató elektronikai, a telekommunikációs eszközök és a háztartási nagygépek voltak, míg a leggyengébben, csaknem 16 százalékos csökkenéssel, az IT-termékek piaca teljesített.

összesen: 45 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5