Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "szélessávú hálózat" cimkére.

Miként lett hatszor gyorsabb a hazai internet?

2017. szeptember. 10. 18:15
Tempóváltásban vagyunk a világhálón: alig tíz év alatt hatszorosára nőtt a magyarországi internet átlagos sebessége és közel tízezerszeresére a szélessávú előfizetők száma. Tíz évvel ezelőtt a magyarországi internetkapcsolatok átlagos sebessége 2-3 Mbps környékén alakult, ma viszont már 14,8 Mbps. A közel 600 százalékos növekedés nem példa nélküli, de kifejezetten jó eredménynek tekinthető.

Legyen minden diák a digitalizáció nyertese

2017. május. 10. 20:52
A digitalizáció már nem a jövő, hanem a jelen, és nemcsak technológiai változást jelent, hanem széles körű társadalmi átalakulást is - mondta a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos szerdán Budaörsön, a Digitális jövő - oktatás című konferencián. A Kódvetők Digitális Oktatási Műhely, a Digitális Jövő Települési Hálózat és Budaörs önkormányzata által szervezett tanácskozáson Deutsch Tamás a digitális oktatási stratégiáról elmondta: széles körű...

Öt év múlva ezzel a hálózattal számolhatunk

2017. december. 05. 08:00
Az emberiség hamarosan 5,5 millió évnyi HD videósugárzásnak megfelelő adatforgalmat generál – havonta. Az Ericsson szerint 2023-ig 1 milliárd 5G előfizető lesz a fejlett mobil széles sávon. Ez az előrejelzés friss kiadásának egyik legfőbb megállapítása. Várhatóan először a sűrűn lakott városi övezetekben terjed majd el az 5G, így fogja lefedni 2023 év végéig a világ lakosságának több mint 20 százalékát. Az 5G New Radio (NR) alapú első kereskedelmi hálózatok...

Továbbfejleszti hálózatát a Telekom

2016. május. 04. 14:04
A Magyar Telekom az idén is folytatja vezetékes hálózatának fejlesztését, a tervek szerint mintegy 530 ezer új háztartást számára teszi elérhetővé a szélessávú internetet.

Véglegesítik a szélessávú Magyarország térképét

2015. február. 28. 13:22
Országos szintű térképes adatbázis készül az újgenerációs szélessávú lefedettségről, a következő évek beruházásait megalapozó adatok pontosításához a kormány a lakosság közreműködését kéri - tájékoztatott a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken.