Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
63 találat a(z) "robot" cimkére.

Az EOAT technológia éllovasa, az Onrobot új terméket dob piacra!

2019. március. 29. 10:00
Az egyedi end-of-arm toolokat fejlesztő, innovatív dán robotgyártó egy új robot adaptert dob piacra, amelynek segítségével robot kiegészítőik további robottípusok széles körével válnak kompatibilissé. Az új termék már a magyar felhasználók számára is elérhető!

A mesterséges intelligencia köztünk él

2019. május. 30. 09:00
Rohamos léptékben fejlődik a mesterséges intelligencián alapú videó- és hangmanipuláció jelenség.

Hangokból ismeri fel az érzelmeket az új készülék

2019. május. 27. 10:00
A csuklón hordható hangvezérlésű készülék, amelyet az Amazon fejleszt, azonosítja az emberi érzelmeket, és képes megmondani, hogy az illető például mérges vagy szomorú a hangja alapján.

A küszöbig viszi a csomagot a Ford új robotja

2019. május. 24. 09:00
Az autóiról, teherautóiról és terepjáróiról híres Ford most valami teljesen újjal kísérletezik: egy csomagszállító robottal.

Az End-of-Arm tooling közelebb hozza az automatizációt

2019. május. 23. 10:00
A tapasztalatok szerint az automatizáció útjában álló legnagyobb akadályok a telepítéssel kapcsolatos költség- és időkorlátokban keresendők. Mivel ez a folyamat speciális szaktudást igényel, ezt általában egy csapatnyi, különféle programozási nyelvekben jártas és magas szintű műszaki ismeretekkel rendelkező robotikai szakember végzi.

Élőben minden izgalmasabb! - Találkozz személyesen is a legújabb robottechnológiával

2019. május. 08. 09:00
Az egyedi end-of-arm toolokat fejlesztő, innovatív dán robotgyártó egy új robot adaptert dobott piacra, amelynek segítségével a robot kiegészítőik további robottípusok széles körével válnak kompatibilissé. Mindez most testközelből is kipróbálható a MACH-TECH és Ipar Napjai kiállításon, május 14-17 között! Csatlakozz szakemberek százaihoz és próbáld ki a legújabb robottechnológiát!

Csomagkiadó robotokat állított üzembe a Decathlon

2019. július. 09. 11:00
Az online rendelt termékek gyorsabb kiadását segítő csomagkiadó robotokat állított üzembe a Decathlon Magyarország.

3 készség, amiben a mesterséges intelligencia soha nem lesz jobb az embernél

2019. január. 30. 13:30
Az automatizáció korában sokak lelkében ott fészkel a nyugtalanító gondolat: a robotok átveszik a munkaerőpiaci hatalmat, mert jobbak, mint mi. Sok területen ez helytálló tény, azonban három dologra soha nem lesznek megtaníthatók, így van esély a versenyben maradásra.

Guruló robotok végzik a házhozszállítást Kínában

2019. január. 16. 09:00
A JD Kína második legnagyobb e-kereskedelmi cégeként tavaly novemberben mutatta be a mesterséges intelligenciával (AI) és arcfelismerő funkcióval felszerelt mini járműveit. A robotfurgon akár öt kilométeres távolságra is kiszállítja a megvásárolt árut.

A Hyundai bemutatta az első sétáló autó koncepciót, ami igen látványosra sikeredett

2019. január. 08. 11:00
A Transformers és a lépegető szerelemgyerekére hajazó lábakkal ellátott autó, több fronton forradalmasítaná a közlekedést, és a katasztrófa sújtotta területen ragadt emberek mentését.

összesen: 63 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7