Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
11 találat a(z) "pénz" cimkére.

Több százezer forint spórolható a közterheken

2018. november. 30. 10:30
A legnagyobb megtakarítást biztosító adózási forma kiválasztásában segít a cégeknek a Pénzügyminisztérium kiva-kalkulátora. Minden cégnek megéri a próbaszámításokat elvégezni, hiszen a kisvállalati adó (kiva) választásával az áttérésre jogosult, foglalkoztatottal rendelkező cégeknek több mint a nyolcvan százaléka jobban jár – tájékoztatott a Pénzügyminisztérium.

A mágikus kriptodevizán túl – laikusoknak, érthetően

2018. március. 22. 07:00
Manapság naponta találkozni a bitcoin vagy kriptovaluta kifejezésekkel, s ezek jelentése legtöbbször még mindig misztikus ködbe burkolózik. Mik ezek pontosan, hogy válthatók át kézzel fogható pénzre, és hogyan lehet bányászni ezeket? Ennek jártunk utána a téma szakértőivel.

Startup körkérdés 4. – Hogyan lehetne Magyarország vonzóbb a startup-ok számára?

2014. szeptember. 30. 09:02
London, New York és a Szilícium-völgy a legvonzóbb állomások egy magyar startup számára, mert ezeken a helyeken tudással, tapasztalatokkal, lehetőségekkel várják az ötlettel rendelkező vállalkozásokat. A startupokkal foglalkozó körkérdés sorozatunk következő állomásában arra keressük a választ, hogy meg lehet-e fordítani a folyamatot? Hogyan lehetne elérni, hogy a külföldi startup-ok számára Budapest vonzó célpont legyen?

Startup körkérdés 3. – Hogyan lesz az állami pénzből smart money?

2014. szeptember. 22. 20:04
Hogyan lesz az állami pénzből smart money? Ezt a kérdést járja körbe a startupokkal foglalkozó összeállítás sorozatunk harmadik állomása. Egy befektető, egy tanácsadó, az állami szférát képviselő vezető és szakemberek nyilatkoznak a témáról.

Startup körkérdések 2. – Honnan jön a smart money „smart” része?

2014. szeptember. 03. 10:08
Honnan jön a smart money „smart” része, ki és hogyan teszi bele egy vállalkozásba? Honnan fogják tudni egy startupnál, hogyan kell megfelelően felhasználni a pénzt? Mi a véleménye ezekről a kérdésekről a szakembereknek? Az Infotér startup témával foglalkozó összeállításának második körkérdése következik.

Startup körkérdés 6. – Miben segíthetnek, hogyan fejlesztenek a startup-találkozók?

2014. október. 09. 14:44
Mit nyerhetnek a startupok azáltal, hogy találkoznak egymással? Hogyan fejleszthetik egymást? A tapasztalatok megosztásától nem válik-e sablonossá az előttük álló út? Megmaradnak ettől az innovációk? Lehet ezt a folyamatot esetleg valahogy irányítani? Startup-okkal foglalkozó körkérdés-sorozatunk utolsó állomásában a szakértőink ezekre a kérdésekre keresik a választ!

Startup körkérdés 5. – Mi lesz a startupok sorsa a pénzért cserébe?

2014. október. 01. 14:03
A pénz nagy úr! – tartja a mondás és így van ez a startup-ok életében is. A befektetőktől kapott anyagi támogatásért cserébe sokszor kompromisszumot kell kötniük. Hogyan hat ez az innovációra? Elkerülhető, hogy a vállalkozások rabszolgákká váljanak? Ezeket a kérdéseket járjuk körbe következő összeállításunkban.

IT Business Human Hungary 2014 - Hogyan irányítja, építi, motiválja a vezető a saját csapatát?

2014. június. 04. 06:51
A motiváció mindig fontos kérdés egy munkahelyen, legyen szó akár állami vállalatról, akár magáncégről. Mivel lehet fenntartani a dolgozók munkakedvét, hogyan lehet elérni, hogy örömmel és odaadással végezzék a munkájukat? Elég a jó fizetés, vagy szükség van valami másra is, például jó csapatra, közös programokra? Vagy talán inkább empatikus vezetésre vágynak a beosztottak? Egyáltalán igaz-e, hogy a pénz a legfőbb motivációs rugó? Ezt boncolgatta Szijártó Zoltán...

Startup körkérdések 1. – Kell-e smart money?

2014. augusztus. 19. 10:47
Mi is a smart money? Miért erre van szüksége egy induló startup vállalkozásnak? Hogy gondolkodik minderről egy befektető, egy tanácsadó, az állami szférát képviselő vezető és a szakemberek? Az Infotér startup témával foglalkozó összeállításának első körkérdése következik!

Mostantól bárki pénzt kereshet Magyarországon a YouTube-ból

2012. szeptember. 27. 06:23
Elindult a YouTube partner programja, mely lehetővé teszi, hogy bárki elindítsa csatornáját a YouTube-on, népszerű, saját készítésű videóival pénzt keressen, és megtalálja közönségét a világ legnagyobb videomegosztóján. Az első órákban csatlakozók sorában van a hazai zenei világ meghatározó alakja, Ákos, a látványos kísérleteket házilag végző “Szertár” videoblog, és az NB1-es Újpest FC és Videoton FC. Szirmai Gergely, a filmes véleményvezér “Hollywood...

összesen: 11 db | 10 db/oldal

1 2