Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
56 találat a(z) "okoseszköz" cimkére.

Megdöbbentően szokatlan fejlesztések az okoseszközök piacán

2018. október. 30. 10:00
Az intelligensnek címkézett készülékeket tekintve ma már tényleg nem létezik lehetetlen.

Az okos kütyüket menedzselni is kell

2018. március. 28. 06:00
Az IT-szakembereknek még mindig kihívást jelent, hogy egységesen és biztonságosan felügyeljék a céges és privát okostelefonokat és tableteket. A kapcsolódó eszközök piaca folyamatosan bővül. Egy becslés szerint 2016-ban 35,1 milliárd dollárt ért a BYOD és vállalati mobilitási megoldások piaca, és ez 15,87 százalékos éves növekedés mellett 2021-re várhatóan 73,3 milliárd dollárra nő.

Párkapcsolatban közösen használni okos eszközt – jó ötlet?

2018. március. 25. 16:00
Sokaknak ismerős lehet a helyzet: az egyik fél jobban ért az internethez, a számítógéphez és a különböző okos készülékekhez. Ők a Kaspersky Lab legfrissebb kutatása szerint jobban is értenek kiberbiztonsághoz, mint partnerük. De érdemes vigyázni, a közösen használt, csatlakoztatott készülék könnyen adat-, vagy pénzvesztéshez vezethet – még a tudatosabb félnek is.

Az okos készülékeink az új Trójai falovak?

2018. június. 19. 11:00
Mindennap használjuk és megbízunk bennük, de könnyen feltörhetőek, sőt kiválóan működnek kémeszközként is. Jobb félni, mint megijedni, ezért mely eszközökkel bánjunk csínján?

Okoseszközök: mennyire veszélyeztetik a biztonságunkat?

2018. július. 05. 09:00
Mielőtt belevágna egy intelligens, világhálóra csatlakoztatott eszköz beszerzésébe, nem árt megfelelően tájékozódni.

Boldogtalanok a képernyőfüggő tizenévesek

2018. január. 23. 16:12
Minél több időt töltenek az elektronikus eszközök monitorai előtt, annál boldogtalanabbak az amerikai tizenévesek egy nagy léptékű új tanulmány szerint. A San Diegó-i Egyetem pszichológusai több mint egymillió amerikai tizenéves (nyolcadik, tizedik és tizenkettedik osztályos) adatait elemezték, amelyeket a Monitoring the Future című felmérésben gyűjtöttek – írta a ScienceDaily.com.

Okoseszközök segíthetnek ledobni az ünnepek alatt felszedett kilókat

2018. január. 09. 07:02
Előfordulhat, hogy még a strandszezonig sem fog lemenni a súlyunk: egy 2016-os kutatás szerint a felesleg felét még öt hónap alatt sem tudjuk leadni. Komoly segítség lehet, ha folyamatosan nyomon követjük a fejlődést és a sikereket, és jó, ha van eszköz, ami elkötelezett edző módjára figyelmeztet és motivál, ha már feladnánk. Azoknak is kevésbé kell aggódni, akik túl elfoglaltak az edzéshez, mert munka közben is tehetnek azért, hogy hosszú távon megszabaduljunk a...

A digitális készülékek éjszakai használata megzavarja a gyerekek alvási ciklusát

2018. április. 16. 12:00
A digitális készülékek éjszakai használata rossz hatással van a gyerekek alvási szokásaira és károsítja mentális egészségüket - közölték ausztrál kutatók. Liz Bobos, az ausztrál főváros iskolaigazgatóit tömörítő egyesület (ACTPA) elnöke szerint a gyerekek úgy viselkednek, mintha “készülékvámpírok” lennének, akiknek összezavarodott az alvási ciklusa, és a tanítási napok nagy részét átalusszák.

IoT – A szabványok szerepe

2017. március. 30. 16:57
Bármennyire is ígéretesen hangzik a Dolgok Internete, még szükség van a szabványosítás problémájának megoldására, hogy a felhasználók is elégedettek legyenek a termékeikkel. A Cisco előrejelzése szerint 2020-ra az okoseszközök száma akár az 50 milliárdot is elérheti, így a szabványok kérdése egyre inkább előtérbe kerülnek. Jelenleg az összes gyártó azon dolgozik, hogy használhatná fel a saját maga által kidolgozott elveket és egyedi elképzeléseket az ügyfelekkel...

Baseball sapkába épített kamera lehet a Google következő dobása

2017. március. 07. 13:02
Nem puszta pletykáról van szó: a keresőóriás az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatalához nyújtott be szabadalmi kérelmet.

összesen: 56 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6