Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
9 találat a(z) "MI Koalíció" cimkére.

Jakab Roland: Ősszel a kormány elé kerül a mesterséges intelligencia stratégia

2019. június. 28. 07:26
Jakab Rolanddal arról beszélgettünk, hogy milyennek értékeli az elmúlt évet, mint a Mesterséges Intelligencia Koalíció elnöke, illetve, arról is, hogy milyen vezérelvek mentén készítik el az MI stratégiát.

Mesterséges intelligencia - még idén nemzeti stratégia készül

2019. június. 24. 06:54
A Mesterséges Intelligencia (MI) Koalíció az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával akciótervet készít, amely a nemzeti MI stratégia alapját képezheti. Az intézkedéscsomag az adatipar, a technológia- és gazdaságfejlesztés, a technológia használat területeire fókuszálva határozza meg a legfontosabb teendőket – jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az MI Koalíció plenáris ülésén 2019. június 21-én, Budapesten.

FSZR és Mesterséges Intelligencia Koalíció: Tudósítás a szakértői medence partjáról

2019. augusztus. 15. 08:58
Az ELFSZR (Eötvös Loránd Fiatal Szakértői Rendszer) egy olyan szakértői pool, amelyben fiatal doktoranduszok, végzett PhD hallgatók, kutatók, tehetségek találhatóak, akik segítenek a vállalkozások döntéshozóinak munkájukkal. Mi és hogyan történik a gyakorlatban?

„2 hónap alatt 1 millió új előfizető” – milyen átalakulást és igényt hoz magával az 5G?

2019. augusztus. 08. 11:43
Jakab Rolanddal, a Mesterséges Intelligencia Koalíció elnökével a koalíció 5G stratégiáján túl arról is kérdeztük, hogy milyen igények merülnek fel az újgenerációs mobiltechnológia kapcsán, illetve arról, hogy jelenleg milyen tapasztalatok állnak rendelkezésre a már bevezetett 5G-s szolgáltatások terén.

Magyarország felkerülhet a nemzetközi mesterséges intelligencia térképére

2019. augusztus. 05. 12:00
Napjainkban felkapott téma lett a mesterséges intelligencia témája. Sokan szeretnének a jövőbe látni, hogy vajon milyen lesz a világ néhány évtized múlva, például, hogy átveszik-e a gépek a hatalmat.

9. Infotér Konferencia – szakmázás és kapcsolatépítés Balatonfüreden

2018. október. 16. 13:03
Az idei Infotér Konferencia több szempontból is rendhagyó volt: otthon adott a megalakult MI Koalíciónak, lágtogatószám rekordott döntött, és merőben új téma variánssal kápráztatta el a közönséget. A nappali programok mellett az esti networking sem hagyott kivetni valót, a hangulat ismét fergeteges volt.

Minden, amit a Mesterséges Intelligencia Koalícióról tudni kell

2018. október. 12. 12:00
Megalakult az informatikai cégeket és szakmai műhelyeket tömörítő Mesterséges Intelligencia Koalíció az Infotér Konferencián. A régiós szinten is mérföldkőnek számító paktumról csokorba gyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Rekordlétszám, régiós szinten egyedülálló kezdeményezés, jó hangulat – véget ért az Infotér Konferencia

2018. október. 12. 11:00
Az idei konferencia jócskán tartogatott meglepetéseket. Már a nulladik napon részesei lehettünk a mérföldkőnek számító paktumnak, a jótékonysági vacsorát követően pedig csütörtökig nem volt megállás. Az Infotér Konferencia legjeiből szemezgettünk.

MI Koalíció alakult az Infotér Konferencián

2018. október. 10. 08:47
Az Infotér Konferencia 0. napján megalakult a Mesterséges Inelligencia Koalíció. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az aláíráskor hangsúlyozta, a koalíció magalapításában ölt testet Magyarország válasza a mesterséges intelligencia generálta kihívásokra, platformot teremtve az ezen területen dolgozó szervezetek együttműködéséhez.