Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
73 találat a(z) "mesterséges intelligencia" cimkére.

Újabb mesterséges intelligencia központot nyitott a Samsung

2018. szeptember. 17. 09:00
A Samsung Electronics New Yorkban nyitotta meg legújabb, mesterséges intelligenciával (Artificial Intelligence, AI) foglalkozó kutatóközpontját, ezáltal tovább erősíti szakértelmét az AI területén.

Beújított a PayPal

2018. szeptember. 11. 13:00
Magyarországon is elérhető a PayPal mobilalkalmazás legújabb változata. A frissítés még egyszerűbbé teszi a mobilon történő pénzküldést.

Magyar egyetemek tagjai az EU mesterséges intelligencia pályázatát megnyerő konzorciumnak

2018. szeptember. 10. 10:00
Az Európai Unió mesterséges intelligenciával (Artifical Intelligence, AI) összefüggő kutatási és innovációs pályázatát hét pályázó közül az AI4EU konzorcium nyerte el.

Hamis felnőtt tartalmak és politikus-utánzatok: hogyan védekezzünk?

2018. szeptember. 06. 11:30
Csak a szemüket figyeljük. Abból kiderülhet, hogy az igazit látjuk, vagy sem.

Az LG vezetői a mesterséges intelligencia jövőjét vázolták

2018. szeptember. 06. 10:30
A vezérigazgató és a technológiai vezető közös nyitóbeszédet tartott Berlinben, először részletezve az LG AI-stratégiáját.

Tévhit, hogy az MI helyettesíteni fogja az embert

2018. március. 27. 00:05
A mesterséges intelligencia területével foglalkozó új könyv választ ad a kérdésre, hogyan fogja meghatározni az emberek és gépek közötti "kollaboratív intelligencia" az üzleti tevékenységek jövőjét. Az Accenture két szakértőjének új könyve, a Human + Machine: Reimagining Work in the Age of AI szerint a mesterséges intelligencia (MI, AI – Artificial Intelligence) valódi erőssége abban rejlik, hogy lehetővé teszi a vezetők számára, hogy felismerjék és újragondolják...

Zöld lámpát csinál a mesterséges intelligencia a városi mentőknek

2018. március. 11. 06:42
Mesterséges intelligenciára épülő forgalomirányítás épül Kínában: ennek egyik gyakorlati példájaként a mentőautókhoz igazodnak a közlekedési lámpák a kínai Hangcsou városban, szabad jelzést adva a mentőknek. Az Alibaba “City Brain” mesterséges intelligencia (AI) informatikai platformjának az alkalmazásával felére sikerült csökkenteni a mentőautók bevetési idejét a kelet-kínai nagyvárosban.

Hogyan érik el sikereiket az AI terén vezető vállalatok?

2018. május. 30. 12:10
Bár szinte minden nagyvállalat kísérletezik az AI-val, csak néhány képes teljesen újragondolni termékét.

Ipari gyártók a mesterséges intelligencia révén újítanak

2018. május. 28. 09:55
Bár szinte minden nagyvállalat kísérletezik az AI-val, csak néhány képes teljesen újragondolni termékét. Hat iparágban világszerte 500 gyártóvállalat megkérdezésén alapuló Accenture felmérés egyik fontos tanulsága, hogy az AI – különösen mobil számítástechnikával és big data elemzéssel ötvözve – képes befolyásolni a vállalatok alaptevékenységét, a dolgozói- és ügyféltapasztalatokat, vagy akár az üzleti modelleket is.

Több állást hoznak a robotok, mint amennyit visznek

2018. május. 25. 07:44
A mesterséges intelligencia (MI) elterjedése hozzájárul a munkahelyterméshez, az új állások betöltéséhez azonban egyelőre hiányzik a megfelelő szakembergárda – mutat rá az MIT és az EY felmérése. Az MI szélesebb körű alkalmazása pozitív hatással lesz a munkaerőpiacra – hívja fel a figyelmet az MIT Technology Review Insights és az EY 122 vállalatvezető körében készített nemzetközi kutatása. A megkérdezett cégvezetők ötöde úgy látja, számos új pozícióra lesz...

összesen: 73 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8