Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
26 találat a(z) "Mark Zuckerberg" cimkére.

Elfogadhatatlan, hogy a Facebook adatbázisát kampánycélra használják

2018. március. 23. 06:39
Elfogadhatatlan, hogy a Facebook adatbázisát az érintettek hozzájárulása nélkül, üzleti, de különösen politikai kampányok céljaira használják - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön, a visegrádi négyek miniszterelnökeinek megbeszélése után Brüsszelben. A Facebook-oldalára feltöltött videóban a kormányfő elmondta, egyetértés született abban, hogy ezt meg kell akadályozni.

Az EP is magyarázatot vár Zuckerbergtől

2018. március. 22. 01:00
Meghívták Mark Zuckerberget, a Facebook alapító-vezérigazgatóját az Európai Parlamentbe (EP), hogy magyarázatot adjon a cég körül a napokban kirobbant botrányra - jelentette be kedden Antonio Tajani, az uniós képviselő-testület elnöke. "A Facebooknak egyértelművé kell tennie az 500 millió uniós polgár képviselői előtt, hogy a személyes adataikat nem használják fel a demokrácia manipulálására" - írta Tajani a Twitteren.

Úgynevezett felnőttfotók beküldésére biztat a Facebook

2018. május. 25. 07:25
Amúgy a prüdériájáról híres közösségi portál meglepő megoldást választott felhasználóinak védelmére. Arra kérik az áldozatul esett felhasználókat, hogy azonosításhoz küldjenek be magukról meztelen fotókat, így akadályozzák meg a bosszúpornó terjedését. Az érintett fotókat mesterséges intelligencia és képfelismerő szoftverek bevetésével eltávolítják a szerverekről.

A Facebook alapítója a kongresszusi meghallgatáson sajnálatát fejezte ki

2018. április. 11. 05:10
Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és elnök-vezérigazgatója kedden, a kétnapos kongresszusi meghallgatásának első napján sajnálatát fejezte ki, hogy a mikroblog felhasználóinak adatait egy brit-amerikai cég illetéktelenül feldolgozhatta. Már hétfőn nyilvánosságra hozott írásos nyilatkozatának felolvasása után Zuckerberg a többi között elmondta a szenátoroknak: a 2016-os amerikai elnökválasztási folyamatba történt állítólagos orosz beavatkozást vizsgáló,...

A Facebook átláthatóságot akar

2018. április. 09. 12:00
A Facebook a jövőben ellenőrzi majd a politikai hirdetések feladóinak és a jelentős témák felvetőinek személyazonosságát - jelentette a Facebook-profilján pénteken Mark Zuckerberg, a közösségi platform alapítója és elnök-vezérigazgatója. A Facebook átláthatóságot akar, és szigorúbb ellenőrzéseket vezet be - közölte Zuckerberg. Hozzátette, hogy ennek érdekében a politikai hirdetéseket közzétevők vagy politikai kampányokra felületet vásárlók és a bizonyos fontos...

Kiszivárgott a Facebook belső szabálykönyve

2017. május. 22. 07:30
A terrorizmusról, az erőszakról és a sexuális tartalmak szabályozásáról szól a titkos belső szabálykönyv - olvasható a The Guardian internetes oldalon. A Facebook titkos szabályai és irányelvei alapján eddig bárki bármit közzé tehetett a világhálón. A The Guardian szerint ez egy globális vitához vezett a közösségi média szabályaival és etikájával kapcsolatban.

Csak gyilkosságot és erőszakot néznek majd a Facebook új dolgozói

2017. május. 05. 16:09
A Facebook háromezer új dolgozó felvételét jelentette be, az újoncok egyetlen feladata a Facebookon terjengő erőszakos tartalmak törlése lesz. Miután hónapok óta jelennek meg napi szinten gyilkosságról, nemi erőszakról, kínzásról és egyéb erőszakos cselekményekről készített felvételek a Facebook oldalán, Mark Zuckerberg úgy döntött, hogy ideje hatékonyabb módszert találni a közösségi felületeket elárasztó botrányos tartalmak likvidálására.

Videóba ágyazná a reklámokat a Facebook

2017. január. 15. 11:52
Mark Zuckerberg Facebook-alapító beengedné a reklámokat az FB-videókba. Igaz, a reklámok nem a videók elejére, hanem a közepére kerülnének majd. A Facebook-posztokba beágyazott videók eddig is jól muzsikáltak, 2016-ban már naponta 100 millió órát videózott a világ a közösségi oldalon – olvasható a Kreatív Online-on. Reklámok nincsenek a videókban, mert a YouTube-on bevett pre-rollt, azaz a videó lejátszása előtti hirdetés használatát Mark Zuckerberg letiltotta.

Ezzel védjük a mikrofont és a kamerát a betolakodóktól

2017. február. 22. 08:27
Nem csupán holmi üldözési mánia: az asztali számítógép és a laptop kamerájához és mikrofonjához túl könnyen hozzáférhetnek a hackerek. Amikor biztosan nincs szükségünk rájuk, legalább akkor alkalmazzuk az elemi szoftveres és „hardveres” védelmet. Nem könnyű észrevenni, mikor használják illetéktelenek a számítógépünk mikrofonját. Ha aggályaink lennének, a legegyszerűbb – joggal primitívnek is nevezhető, de biztos – eszköz lehallgatás ellen egy tönkrement...

Egyre pénzesebb a Facebook: a mobilhirdetések táplálják

2017. február. 03. 19:11
Az egeket döngeti a közösségi portál bevétele: Zuckerberg cége minden előzetes előrejelzésre magasan rácáfolt.

összesen: 26 db | 10 db/oldal

1 2 3