Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
7 találat a(z) "jótékonyság" cimkére.

Autistic Art, lakóotthonok, nehézségek - művészet egy autista szemüvegén keresztül

2018. április. 03. 11:15
Hogyan kerül egy autista fiatal műve a kifutóra vagy éppen egy noteszre? Miként válik az árverés legértékesebb tárgyává egy autizmussal élő fiatal festménye? Az Autistic Art ritkaságszámba menő kezdeményezése a katalizátor, ami lehetővé teszi mindezt, miközben a „hétköznapi” ember számára is láthatóvá teszi az autizmust. Kik ők, mi a küldetésük, és hol találkozhatsz a nem mindennapi alkotásokkal?

Sikerek és jótékonyság az Infotér Konferencián – interjú Biró Alberttel

2015. január. 27. 08:56
Biró Albert, az Infotér felügyelőbizottságának elnöke eredményesnek értékelte azt az öt évet, ami az Infotér Konferencia mögött áll. A 2014-es évi rendezvényt egy jótékonysági bor árverés színesítette, amelynek bevételét a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika kapta azért, hogy kialakítsanak egy egynapos gyermekosztályt.

Jótékonysági árverés az Infotér konferencián

2012. március. 07. 06:09
Jótékonysági árverést tartottak a 2011. novemberi Infotér konferencián. A Magyar Kézilabda Szövetség által felajánlott, dedikált labdára és mezre lehetett licitálni. A befolyt összegből a magyar kézilabda utánpótlás-nevelést, valamint a Balázs atya nevével fémjelzett Budapesti Egyetemi Lelkészségi Alapítványt támogatták. Az árverés nyertese a Zalaszám Informatikai Zrt. lett. Soltész Attila, az Informatika a Társadalomért Egyesület elnöke az árveréssel...

Használt számítógépek szegény gyerekeknek

2012. február. 24. 12:14
Számítógép-adományokat vár a Mátrix Közhasznú Alapítvány, hogy tehetségtámogató programja keretében pályázat útján idén is tudjon számítógépeket ajándékozni rászoruló gyerekeknek. A programra olyan gyerekek jelentkezését várják, akik 10-14 évesek, két vagy több kiskorú testvérük van, tanulmányi átlaguk eléri a 4,5-öt, otthonukban nincs számítógép, a család egy főre jutó jövedelme pedig a létminimum, azaz 71 736 forint alatt van.

Számítógépeket kaptak a Zala megyei mentők

2011. október. 27. 05:21
Kilenc számítógépes konfigurációt ajánlott fel a nyugat-dunántúli régió mentőinek egy elektronikai vállalat. A Flextronics International Kft. informatikai eszközök adományozásával segíti az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Zala megyei mentőállomásainak munkáját - közölte az adományozás kommunikációjával foglalkozó cég az MTI-vel.

Iszapömlés: Informatikai mintaprogramot indítanak a devecseri Rotary Házban

2011. október. 05. 07:32
Informatikai mintaprogramot indít a Pannon Egyetem és a Rotary Club Devecserben, ahol a vörösiszap-katasztrófa évfordulóján átadták a jótékonysági egyesület kezdeményezésére mintegy hatvanmillió forint értékű adományokból felépített Rotary Házat. Az épületben elindításra kerülő Digitális Devecser címet viselő program keretében a település lakosainak és vállalkozásainak segítenek a korszerű és versenyképes informatikai tudás megszerzésében.

Adományvonal a mozgáskorlátozott gyermekek szállításáért

2011. július. 05. 02:00
2011. július és augusztus hónapban az Együtt az Egészségünkért Alapítvány munkáját támogathatják a 1788-as hello holnap! Adományvonalat hívásával vagy sms küldésével. Az Adományvonalat már kilencedik éve sikeresen működtető Magyar Telekom fontosnak tartja, hogy támogatásával segítse a hazai egészségügy fejlődését, szolgáltatásainak fejlesztését, ezen belül is a gyermekek gyógyítását.