Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "iPhone X" cimkére.

Csődös lehet az iPhone X-es

2018. január. 23. 07:28
Mint egy kiszivárogtatásból kiderül, az Apple méregdrága iPhone X mobilja nem hozza a várt eredményeket, leállhatnak vele. A forrás a KGI Securities mindig jól tájékozott elemzője, Ming-Chi Kuo. A hír már körbeszaladta a fél nemzetközi szakmai sajtót. Az elemző egyenesen azt állítja a MacRumorsnak, hogy az Apple 2018 közepéig leállhat a gyártással. Állítólag az eladási számok súlyosan elmaradnak az előrejelzésektől. Kuo szerint két fő oka van az alulteljesítésnek.

Megvan, mikor kezdődik Magyarországon új az iPhone eladása

2017. szeptember. 14. 17:19
Minden magyarországi mobilszolgáltató szeptember 29-én kezdi az iPhone 8 és 8 plus, s csak később az X értékesítését. Arra a felvetésre, hogy mekkora érdeklődésre számítanak, nem tudtak még választ adni az MTI-nek, de az Apple legújabb termékeire szeptember 22-től minden szolgáltató előrendelést vesz fel. A Magyar Telekom, a Telenor, és a Vodafone is szeptember 29-től teszi elérhetővé az Apple legújabb termékeit.

Bemutatta új termékeit és szolgáltatásait az Apple

2017. szeptember. 13. 07:22
Az Apple bemutatta új termékeit és szolgáltatásait, köztük két új iPhone okostelefon-modellt. Az Apple elnök-vezérigazgatója, Tim Cook, a bemutatót a cég Cupertinóban (Kalifornia) lévő központjában, az éppen most felépült - és még be sem fejezett - Apple Park ezer fős, az alapító Steve Jobsról elnevezett színházépületében tartotta. Két új okostelefont, megújított Apple-tévét és órát, valamint bővített szolgáltatásokat mutatott be.

Az iPhone X után most a Facebook áll elő arcfelismeréssel

2017. október. 03. 07:36
Már régóta fejleszt a Facebook öntanuló, mesterséges intelligencia-rendszereket, hogy felismerje az embereket hajuk, vonásaik és testalkatuk alapján. Mint a TechCrunch írja, a Facebook be akarja dobni az arcfelismerő rendszert a felhasználók azonosításába. Régóta harangoznak erről a módszerről: elég a Moments, vagy a DeepFace szoftvereire gondolni.

Kiszolgáltatják az iPhone X telefonok arcfelismerési adatait?

2017. december. 05. 08:25
Egyrészt óriási siker, másrészt méretes biztonsági kockázat lehet az Apple Face ID szoftvere. Egyes jogvédők szerint aggályos az Apple új csúcstelefonjának arcfelismerője. A Face ID-t az elkötelezett Apple-rajongók imádják. Joggal, hiszen az iPhone X arcfelismerője a legkényelmesebb megoldás az eddig ismert biometrikus biztonsági rendszerek közül. Ráadásul ez a technológia tette lehetővé, hogy a szinte keret nélküli mobilon nem kényszerültek a Samsunghoz...