Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
35 találat a(z) "iPhone" cimkére.

Miért lassul le idővel az összes okostelefon?

2018. január. 18. 17:15
Sokak tapasztalata: a kezdetben zökkenőmentesen működő Android mobil befékeződik, s nehézkesen, döcögve kezdi teljesíteni a feladatokat. Ismerős? Az ablakok nem pattannak fel többé, a menü akadozik, a programok az ikonjuk érintése után sokára indulnak el. Némi aktualitást ad a kérdésnek, hogy az Apple maga ismerte el decemberben, hogy szándékosan lassítja az iPhone-okat.

Ennek nagyon nem örülnek az iPhone-osok

2018. január. 16. 08:49
40 és 56 százalék közötti lassulást jelentett az iPhone 6-nál a biztonsági frissítés. Az Apple néhány napja adta ki az iOS 11.2.2-t, amely az iPhone-ok és az iPadek Spectre sebezhetőséget orvosolja. A cég azonban nem sokat mondott arról, hogy telepítés után lassul-e az eszköz.

Bemutatta új termékeit és szolgáltatásait az Apple

2017. szeptember. 13. 07:22
Az Apple bemutatta új termékeit és szolgáltatásait, köztük két új iPhone okostelefon-modellt. Az Apple elnök-vezérigazgatója, Tim Cook, a bemutatót a cég Cupertinóban (Kalifornia) lévő központjában, az éppen most felépült - és még be sem fejezett - Apple Park ezer fős, az alapító Steve Jobsról elnevezett színházépületében tartotta. Két új okostelefont, megújított Apple-tévét és órát, valamint bővített szolgáltatásokat mutatott be.

Az iPhone felhasználók sohasem lépnek félre

2017. május. 25. 08:03
Vagy ha mégis, akkor csak igen-igen ritkán és kevesen - derül ki a Morgan Stanley friss felméréséből. Az Apple felhasználók hírhedten hűségesek. A legelkötelezettebb Apple-fanokat a nem éppen udvarias angol szleng a sheep és a people szavak összeolvasztásával „sheeple”-nek (udvariasan fordítva birkatürelműnek) is hívja a kitartásuk miatt. Tény, hogy az Apple nagyon jó az ügyfélmegtartásban.

Nagyot fordult 10 éve a digitális világ

2017. június. 30. 07:37
Évtizede, 2007. június 29-én kezdték árusítani az első iPhone-okat az USA-ban. A mai iPhone alig hasonlít az elődeihez: az okostelefon régi megoldásaihoz kevesen ragaszkodnak. Pedig ragaszkodhatnának: még a harapott almás mobil ellenségei sem tagadhatják, hogy az Apple nem engedi el olyan hamar a felhasználóinak a kezét, mint a rivális Android.

Ha lenne kételyünk, hogy a Google kémkedett utánunk

2017. december. 01. 13:13
Az csak hab a tortán, hogy ezúttal iPhone-felhasználókról van szó. Ráadásul több millióról. És a Google-től független, Safari böngészőt használtak. A mostani az első eset Nagy-Britanniában, hogy perközösségben 5,4 millió brit állampolgár pereli a Google-t. A hírek, többek között a Financial Times, a Fortune és a The Verge beszámolója szerint a keresőóriás megkerülte az Apple mobilok alapértelmezett adatvédelmi beállításait, követte az okostelefonok Safari...

Az elveszett mobilt pár kattintással meg lehet találni

2017. augusztus. 02. 08:59
Profi telefontolvaj elől nincs védelem, de az amatőrnek legalább megkeseríthetjük az örömét. Végső esetben pedig eltüntethetjük a szeme elől az adatainkat. Vagy, ha csupán elhagytuk a készüléket, megnézhetjük, hol van jelenleg. Nyilván nem csak a bolti ára miatt valóságos csapás elveszteni, hanem mert gyakorlatilag kiszolgáltatja egy idegennek a magánéletünket – hozzáférést kínál a fotókhoz, filmekhez, adatokhoz, Google Drive-hoz, levelezéshez, belépést nyújt a...

Itt az új Iphone

2016. szeptember. 08. 07:27
Az Apple amerikai informatikai óriás szerdán bemutatta legújabb okostelefonjának két új változatát, az iPhone 7-et és az iPhone 7 Plust. Az iPhone 7-esek dizájnja nagyrészt változatlan, ugyanakkor műszaki beltartalmuk sokat változott – mondta el Phil Schiller, az Apple marketingfőnöke San Franciscóban.

Hétfőn jön az új iPhone

2016. március. 18. 14:25
A legújabb okostelefon mellett egy új táblagép, valamint a cég okosórájához készült új kiegészítők is szerepelhetnek majd az Apple központjában hétfőn megrendezendő sajtóesemény programján. A technológiai oldalakon és blogokon már hónapok óta olvashatók találgatások arról, hogy idén tavasszal egy új okosmobillal áll elő az amerikai vállalat, ám csak néhány napja lett egyértelmű, hogy március 21-én nagy bejelentésre készülnek - számol be a Világgazdaság. Erős...

Nem kötelezhető az Apple a titkosítás feloldására

2016. március. 01. 11:04
Nem kötelezhető az Apple, hogy oldja fel egy drogügyletben használt iPhone okostelefon titkosítását, hozzáférhetővé téve a készüléken lévő adatokat - döntött helyi idő szerint hétfőn egy New York-i bíró. Az ügy aktualitását az adja, hogy a tavaly decemberi, San Bernardinóban elkövetett terrortámadás egyik elkövetőjének iPhone-ján tárolt adatokhoz szintén szeretne hozzáférni a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI), de a vállalat ellenáll a felszólításnak, mondván: ehhez...

összesen: 35 db | 10 db/oldal

1 2 3 4