Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
266 találat a(z) "Google" cimkére.

Hogyan égessünk fel magunk mögött minden nyomot a Google-on?

2018. január. 23. 08:00
OK, a keresőóriás mindent rögzít. De legalább más ne jusson hozzá az adatainkhoz. Ugyebár a Google tud a vágyainkról és problémáinkról. Szerverein gyűlik, hogy milyen holmit (ruhát, autót, készüléket – bármit) keresünk; rögzíti, melyek azok az egészségünkkel kapcsolatos kérdések, amikre választ akarunk kapni, hogy hová szeretnénk utazni – és így tovább, a legintimebb vonatkozásokig. Ez már ilyen, mondhatnánk, gyűjtögessen csak.

Felrázza a piacot a Google e-mailt frissítő programja

2018. február. 16. 12:00
A felhasználók automatikusan frissülő járatinformációkat kaphatnak majd egy repülőjegy-foglalást visszaigazoló e-mailben.

Botladozik a Samsung a prémiumtelefonok frissítésével

2018. február. 15. 17:58
Lassan fél éve, hogy a Google kiadta a legfrissebb Android változatot, a 8.0 Oreo-t. A Samsung szokás szerint elaludt, legújabban viszont kapkodás jelei észlelhetők: Oreo meg sehol.

Rém sokan követik a mozgásunkat a weben – ki lehet kikapcsolni a helymeghatározást

2018. február. 14. 12:00
Megdöbbentő, mennyi adatot osztanak meg rólunk a mobilunkra telepített alkalmazások gyártói. Nagyok, mint a Paypal, a Microsoft, az Apple, a Google, a Facebook és a kicsik egyaránt.

Tervezzünk okosan nyaralást a Google-val – olcsóbb lesz

2018. február. 13. 12:00
Utazni szerető, ám takarékos ember már tervezi a nyaralását. Válasszuk a legolcsóbb repülőjegyet. Aki nem régimódian (és drágán) akar utazási irodánál, vagy a kiszemelt légitársaságnál repülőjegyet vásárolni, online keresgél. Sok időt vesztegethet vele, mire egy-egy népszerű úti célhoz megleli a legkedvezőbb árú jegyet – aztán lehet bosszankodni, ha kiderül, hogy lett volna sokkal olcsóbban is.

A Google 700 ezernél több káros Android-appot hajított ki

2018. február. 01. 10:13
A Play Áruházból 2017-ben 70 százalékkal több rosszindulatú alkalmazást kellett eltávolítani, mint 2016-ban. Igaz, nem csak több káros alkalmazást ismertek fel, de gyorsabban is azonosították, s törölték ezeket, írja blogbejegyzésében a Google Play termékmenedzsere, Andrew Ahn. Mielőtt még bárki telepíthette volna, előtte felismerték és kidobták a káros appok 99 százalékát. Ebben a tavaly bevezetett Google Play Protect gépi tanulásos felderítési technológiája is...

A Google inkább egyezkedne Brüsszellel

2017. szeptember. 28. 07:37
A Google javaslatot terjesztett elő egy önálló felületen elérhető vásárlói árösszehasonlító keresőprogram létrehozására az Európai Bizottság nagy összegű bírsága kifizetésének elkerülése érdekében – közölte az amerikai internetes óriásvállalat szóvivőjén keresztül szerdán. Al Verney elmondta, a Google olyan felület létrehozására tett javaslatot, amely más hasonló oldalakhoz hasonló módon a találati listában megjelenő valamennyi hirdetést a keresőoldal első...

A Google töröl, de az Apple sem kedvesebb

2017. szeptember. 25. 08:07
Elméletileg a Google Drive bevezetése óta a keresőóriás biztonsági másolatokat tárol az alkalmazásadataikról, névjegyeikről, naptárról, jelszavaikról az Android felhasználóknak. A biztonsági másolat segítségével aztán az androidos felhasználó, ha például újratelepíti gyári beállításokkal a lelassult, döcögő mobilját, vagy mondjuk vírustámadás miatt veszti el az adatait, könnyen helyreállíthatja azt a Drive felhőjéből.

Két barát ütötte össze, és megváltoztatta az egész internetet

2017. szeptember. 15. 07:51
Naponta milliárdok használják: a neve valójában egy matematikai kifejezés figyelmetlen elírásából származik. Larry Page és Sergey Brin, a kaliforniai Stanford egyetem két 24 éves diákja 1997. szeptember 15-én jegyeztette be a google.com oldalt, amely a 10 századik hatványát jelölő googol szó változata. Egy garázsban dobták össze a Google céget. A szolgáltatás olyan jól működött, a kulcsszavak megadása nyomán oly gyorsan szolgáltatta az elérhetőségeket, hogy az...

Fellebbezett a Google az Európai Bizottság óriásbírsága ellen

2017. szeptember. 12. 08:33
Fellebbezést nyújtott be hétfőn a Google amerikai internetes óriásvállalat az Európai Bizottság által a trösztellenes szabályok megsértése miatt kiszabott, mintegy 2,4 milliárd eurós bírság ellen - erősítette meg az Európai Bíróság hétfőn. A bizottság egyik szóvivője annyit reagált a fellebbezés hírére, hogy a brüsszeli testület meg fogja védeni az álláspontját a bíróságon.

összesen: 266 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11