Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
23 találat a(z) "Deloitte" cimkére.

PSD2 a mozaikszó, ami forradalmasítani fogja az online bankolást

2018. március. 20. 13:12
Már most tagadhatatlan befolyást gyakorol a pénzintézetek mindennapjaira, nem beszélve a napról napra növekvő felhasználói bázissal. Arról, hogy mi ez tulajdonképpen, és milyen könnyedséget jelent az online kifizetéseknél, a téma két szakértőjével beszélgettünk az IT Business klub rendezvényén.

Globális kihívás a gyorsan változó adózási környezet

2018. július. 10. 09:00
Magyarország több mint száz másik országgal kötelezettséget vállalt arra, hogy a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet, OECD aggresszív adótervezés elleni kezdeményezéseit a hazai jogszabályokba is átülteti.

Kiberbiztonsági központot hozott létre Budapesten a Deloitte

2018. január. 15. 15:53
Negyven emberrel működő, a közép-európai régiót kiszolgáló kiberbiztonsági központot hozott létre Budapesten Cyber Intelligence Centre (CIC) néven a Deloitte. A budapesti központban dolgozók közvetlen támogatást kapnak a társaság Madridban működő kétszáz fős centrumából.

Négy magyar vállalkozás került a legjobbak közé a Deloitte technológiai rangsorain

2017. október. 16. 10:41
Négy magyar vállalkozás került idén a legjobbak közé a Deloitte közép-európai technológiai cégeket összesítő rangsorain, a leggyorsabban növekvő vállalkozások között a Starschema a 24., a Hiflylabs pedig a 44. lett, míg a legdinamikusabb kezdő vállalkozások között a Tresorit az 5. az OptoForce pedig a 9. helyet szerezte meg.

Idén is rangsorolják Közép-Európa innovatív vállalatait

2016. július. 11. 11:14
Megnyílt a jelentkezés a Deloitte tizenhetedik alkalommal megrendezett Technology Fast 50 versenyére, amely ebben az évben is a közép-európai régió leggyorsabban növekvő technológiai vállalatait rangsorolja. Idén először különdíj kategóriát is hirdettek a leginnovatívabb technológiai fejlesztéssel jelentkező cégek körében.

Deloitte: előretör a virtuális valóság, de marad a PC is

2016. április. 01. 13:48
A VR (virtuális valóság) technológia forgalma idén eléri az egymilliárd dollárt; a kognitív technológiák piacán is jelentős növekedés várható; a 18-24 évesek az okostelefont és a PC-t inkább egymás kiegészítőinek, mintsem helyettesítőinek látják - derül ki a Deloitte kutatásából.

53. Közgazdász-vándorgyűlés: Csűrös Balázs – A Deloitte Technology Fast50 program tapasztalatai

2015. szeptember. 15. 20:33
Az elmúlt 15 év tapasztalatairól számolt be Csűrös Balázs a Deloitte Technology Fast50 program vonatkozásában. Az eredeti célok kihangsúlyozása mellett kitért a program részleteire, a részvétel feltételeire, és az elmúlt évek statisztikai adatai is bemutatásra kerültek. S hogy miért érdemes részt venni egy cégnek ezen a megmérettetésen? A kapcsolatépítés mellett mérhetővé válik az addigi munka hatékonysága, és természetesen a szakmai segítség is rendelkezésükre...

Négy magyar cég a Deloitte idei listáján

2015. október. 30. 13:07
A Deloitte Közép-Európai Technology Fast 50 listája a közép-európai régió leggyorsabban fejlődő technológiai cégeit rangsorolja: a tavalyi győztes Szállás.hu ezúttal a dobogó harmadik fokán végzett. A közép-európai Technology Fast 50 lista a leggyorsabban növekvő technológiai cégeket a megelőző négyéves időszak során elért árbevétel-növekedésük alapján rangsorolja, vagyis a 2015-ös lista összeállítása során a 2011 és 2014 közötti árbevétel-adatokat használták fel.

Deloitte: új szabályok vonatkoznak az elektronikusan kitöltött számlákra

2015. július. 08. 09:30
Új szabályok vonatkoznak a számítógéppel kitöltött számlákra - hívja fel a figyelmet a Deloitte nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó cég. Az MTI-hez kedden eljuttatott közleményben a Deloitte szakértői emlékeztetnek arra, hogy 2015. július 1-jével hatályba lépett a számla és a nyugta adóigazgatási azonosításáról, valamint az elektronikus formában megőrzött számlák adóhatósági ellenőrzéséről szóló NGM-rendelet.

Idén is meghirdette a leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatok versenyét a Deloitte

2014. május. 16. 16:29
Ismét várják a magyar technológiai cégek jelentkezését is a Deloitte Technology Fast 50 elnevezésű versenyén. A 15 éve minden évben meghirdetett, nagy presztízsű megmérettetésen Közép-Európa leggyorsabban növekvő technológiai vállalatait rangsorolják. A Fast 50 legjobbjai nem csupán a pozitív médiavisszhang révén, de sikerük mérhetőségének és hitelességének növekedésével, valamint iparági kapcsolataik erősítésével is profitálhatnak a versenyből. A 2013-as listára...

összesen: 23 db | 10 db/oldal

1 2 3