Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
15 találat a(z) "automatizáció" cimkére.

Ez jelenti a kitörési lehetőséget a mezőgazdaságban

2018. október. 12. 10:00
A hazai gazdálkodóknak még inkább nyitniuk kellene a digitalizáció, az okostechnológia, valamint az automatizáció felé.

Már a vezetőfülke is hiányzik a Volvo önvezető kamionjából

2018. október. 03. 11:00
A Vera elektromos járművet a rövidtávú és rendszeres utakra tervezték. A svéd cég szerint használatával gyorsabb és olcsóbb lehet a közúti áruszállítás.

Legyőzik-e a robotprogramok az emberi hozzáadott értéket?

2018. március. 20. 14:00
A munkaerőpiac globális átalakulása jelentős változásokat hozott a HR szakmában és a toborzás, kiválasztás folyamatában is. Nem kérdés, hogy egészen mást jelent ma HR-esnek lenni, mint néhány évvel ezelőtt: egyre több proaktivitást és szerteágazó tudást is kíván ez a terület. Szigeti Nikoletta, a Profession Services üzletágvezetője szerint már a közeljövőben radikálisan átalakulhat a szakma, ami viszont biztosan megmarad, az a szubjektivitás, az emberi hozzáadott...

Izgalmas videóval mutatta be látó, érző, gondolkodó, kétkarú robotját az Epson

2018. június. 28. 08:00
Aki ijedni, vagy ámulni akar, hogy hol tartanak a hétköznapokban a megvásárolható robotok, nézze meg a tanulságos videókat.

Kevesebb állást fenyeget a mesterséges intelligencia

2018. június. 21. 11:00
Az OECD előrejelzése szerint a mesterséges intelligencia és a robotok alkalmazása várhatóan kevesebb munkahelyet veszélyeztetnek, mint amit egy korábbi tanulmány jósolt.

Új hiányszakmát szült a mesterséges intelligencia

2018. június. 14. 08:30
Ma már közhely, hogy a mesterséges intelligencia miatt munkahelyek szűnnek meg, ám arról kevesebb szó esik, hogy újak is jönnek létre. Ilyen a CRM, azaz ügyfélkapcsolat-kezelő menedzser is, amiből akkora hiány mutatkozik, hogy milliós fizetésekkel halásszák el egymástól a szakembereket a nagyvállalatok.

A magyar munkavállalók 70%-át érintheti az automatizáció

2018. június. 04. 14:00
A McKinsey tanulmánya szerint Magyarország azon országok egyike, amely leginkább kitett az automatizáció következményeinek. Míg az Európai Unióban átlagosan a munkaórák 44, idehaza 49 százalékát lehetne automatizálni a már meglévő technológiák felhasználásával. Ugyan sok munkahelyet érint a robotizáció, de keveset vált ki teljesen.

Nem tart a robotoktól az Aegon

2018. július. 03. 11:00
A 20 éves Aegon Alapkezelő továbbra is kitart a megbízható szakértőkkel aktívan végzett portfóliókezelés és a lokális piaci környezetre nyitott folyamatos termékfejlesztés mellett.

A VISION4TECH-en és az ICT Proposers’ Day-en jártunk

2018. január. 10. 08:33
Automatizáció, konnektivitás, Innovatív Vállalkozás – ezek voltak a fő témái a 2017-es VISION4TECH Konferenciának, amit a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szervezett a V4-es magyar elnökség ideje alatt. Az esemény, melyen az Infotér szervezőként forgathatott stábjával, kiegészítette az ICT Proposers’ Day az Európai Bizottság éves rendezvényét, ahol a brüsszeli szakértők bemutatták a 2018-20-as időszakra kiírt H2020 K+F+I pályázati felhívásokat és munkaprogramot....

Robert Redeleanu – Belépés a GigaVilágba

2018. január. 08. 09:53
A UPC vezérigazgatója előadásában kitért az ágazatot érintő három évtizedes átalakulásra és a forradalmi újításokra, amelyek meghatározzák az internet jövőjét. IoT, GigaWorld, automatizáció, robotika – smart technolgóiák, melyek könnyebbé és egyszerűbbé teszik az életet. Néhány fogalmat már ismerünk ezek közül, ám olyan aspektusból, amelyek Robert Redeleanu előadásában elhangzanak, biztosan nem. Mi történik a világhálón egyetlen perc alatt, és miért szükségszerű...

összesen: 15 db | 10 db/oldal

1 2