Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
174 találat a(z) "alkalmazás" cimkére.

Rengeteg munkaóra megspórolható az építőiparban egyetlen appal

2018. október. 15. 09:00
Összesen 2 millió négyzetméternyi terület, így például autógyár, luxuslakópark, irodák és étterem is épül a jövőben közvetve egy magyar építőipari alkalmazás segítségével.

Hamarosan itt lesz a Facebook társkeresője

2018. november. 14. 08:00
Újabb két országban működik már a közösségi oldal hódító szolgáltatása, a Facebook Dating társkereső.

Ezzel leállíthatjuk a Facebookon a ránk leső alkalmazásokat

2018. március. 27. 07:31
Ahogy mind többet tudunk a közösségi oldalról, úgy válik egyre kínosabbá az egész. Megmutatjuk azokat a beállításokat, amelyeket érdemes áttekinteni az utóbbi időben kiderült súlyos adatlopási ügyek kapcsán. Természetesen szó nincs arról, hogy minden alkalmazás kárt okozna, amelyik követi a tevékenységünket a Facebookon.

Sikert aratott a magyar okostelefonos életmentő szívdiagnosztika

2018. március. 08. 16:58
Nemzetközi érdeklődés kísérte a WIWE készülék bemutatóját. Fejlesztője egyedüli magyar kiállítóként volt jelent a nemrég zárult Mobile World Congressen. A hazai fejlesztésű WIWE készülék működéséről már adtunk részletes hírt. Különlegessége, hogy az okostelefonnal működő, névjegykártya méretű eszköz gyakorlatilag bárhol, bármikor használható stroke, ritmuszavar és hirtelen szívmegállás kockázatszűrésére és diagnosztizálására.

A világ legtöbbet letöltött iPhone appjáról senki sem hallott

2018. május. 09. 07:00
Ami a mi régiónkat illeti, valószínűleg ritka kivételek közé tartozik, aki tudja, mi a legnépszerűbb iPhone-alkalmazás. Közzétette az iPhone alkalmazások 10-es Top-listáját a Sensor Tower kutatócég. Hogy a legnépszerűbbek között ott van a Facebook, a Google Térkép, azon nincs mit magyarázni. Akad azonban köztük egy-két olyan alkalmazás is – köztük például a legtöbbet letöltött – aminek hírét sem hallottuk. És ez sok mindent megmagyaráz.

Majdnem minden fiatalnak van már okostelefonja, amin főleg Facebookozik

2018. július. 30. 12:00
A 19-29 éves fiatalok 83 százaléka használja naponta a Facebookot, ezzel a közösségi oldal messze a legnépszerűbb netes alkalmazás. Okostelefonja szinte minden fiatalnak van, de a laptop és a notebook is népszerű eszköznek számít. Saját tévével viszont inkább a 25 év felettiek rendelkeznek.

Hungarikum mobilapplikációs pályázatokat díjaztak

2018. január. 30. 12:00
Húsz Corvinusra járó alapszakos hallgató a Z generáció számára készített mobilapplikációs kreatív üzleti ötletét részesítették elismerésben a Földművelésügyi Minisztériumban. A tárca képviseletében Szakáli István Loránd agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkár adta át a díjakat - írja közleményében a Földművelésügyi Minisztérium (FM). A pályamunkák megalkotói a nemzeti értékek online-alapú, játékos népszerűsítését kívánták elérni...

A fitneszapp, ami nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet

2018. január. 30. 09:31
A felhasználók mozgásának helyszínét kiemelő hőtérképén több katonai bázis is kivehető. Az alkalmazásban a felhasználók megoszthatják mozgási sebességük és teljesített távolságuk és idejük mellett az útvonalukat is, melyről tavaly novemberben ingyen elérhető hőtérképet publikált az applikációt fejlesztő cég. A közel huszonhét millió profil által közzétett, több mint három billió koordinátát összefoglaló atlasz vizsgálatakor egy húszéves, ausztrál elemző Nathan...

Letölthető egy chat alkalmazás, mielőtt meghalnánk

2018. január. 28. 10:52
Még 5 perc, még 1 perc van hátra. Csupán a telefon haldoklásáról van szó. Vagy mégsem? Milyen is az a lehangoló érzés, amikor nincs töltő a közelben, de a mobil már közel jár a véghez? Már csak ennyi perc, már csak annyi perc, és vége minden kapcsolódásnak? Az erre a helyzetre épülő alkalmazás nem pusztán morbid humor. (Bár kicsit az is, nyilván.) Az Androidra és iPhone-ra letölthető Die With Me (vagyis nagyjából, a „Halj meg velem”) alkalmazás meghatározó emberi...

összesen: 174 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11