Így követhető nyomon a zsebpénz mozgása

2018. április 12. csütörtök, 15:00 • www.kamaraonline.huFamily Finances, start-up, innováció digitalizáció, pénzügyi app
A Family Finances magyar start-up csapata a pénzmozgásokat digitalizálta. A Z-generációt célzó szoftverrel a gyerekek a szülőkkel együtt spórolhatnak. A Family Finances tizenévesek számára készít pénzügyi appot – írja a Kreatív Online. A Family Finances két pillérre építette vállalkozását, egyiket a családokra, a másikat a bankokra. A pénzügyi applikációval kifejezetten a tizenéveseket és szüleiket célozták meg, akiket a zsebpénz okos felhasználásán keresztül a pénzügyi tudatosság felé terelgetnek.

Twitter megosztás
Google+ megosztás
Cikk küldése e-mailben
Cikk nyomtatása

Forintra pontos összegek mutatják, hogy mennyit költöttek ruhára, mennyit hagytak a suli büféjében, mikor fizettek utoljára osztálypénzt, és mennyi marad a nyári fesztiválszezonra.

A pénzügyi applikáció az indulása után egyből bekerült az MKB Fintechlab inkubátor programjába, de az elmúlt fél évben a Telenor Accelerate keretei között alaposan megváltozott, több funkcióval egészült ki.

A bankok egyszeri implementációs díjat fizetnek a testreszabott digitális termékért, és egy teljesítménytől függő havi licensz-díjat a szolgáltatásért.