A kétszázezredik ügyfelet köszöntötték Kecskeméten

2018. február 9. péntek, 08:16 • www.orientpress.huközigazgatás, ügyintézés, Kecskemét, kormányablak
Február 7-én a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskemét, Rákóczi úti Kormányablakában a kétszázezredik ügyfelet köszöntötték - olvasható a kormányhivatal közleményében. A kétszázezredik ügyfélnek,Tóth-Kása Saroltának Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, a Kecskeméti Járási Hivatal vezetője, Labancz Attila, valamint a Kormányablak Főosztály vezetője, Tyavoda Andrea és főosztályvezető-helyettese, Weningerné Makkos Gabriella gratuláltak, majd ezen alkalom emlékére oklevelet adtak át, valamint virágcsokorral ajándékozták meg.

Twitter megosztás
Google+ megosztás
Cikk küldése e-mailben
Cikk nyomtatása

A Rákóczi úti kormányablak 2015. október 22-én nyitotta meg kapuit az ügyfelek előtt. Havonta átlagosan kilencezren keresik fel.

A folyamatos ügykörbővítésnek köszönhetően jelenleg közel 1600 ügykörben jár el. Az ügyfélforgalmi statisztikák szerint a legtöbben a következő ügyekben keresik fel a hivatalt: személyi- és lakcímnyilvántartással kapcsolatos, közlekedési igazgatási, valamint szociális ügyekben történő ügyintézés - áll a tájékoztatásban.